Strona korzysta z ciasteczek, aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Szczegóły w Polityce prywatności.
Zgoda
Zalety naszego mięsa z kurczaka
Zalety naszego mięsa z kurczaka
- Kurczaki bez antybiotyków
- Kurczaki z mniejszą zawartością cholesterolu
- Dobre wsparcie zdrowego stylu życia:
- dla Seniorów
- dla Juniorów
- Zapobieganie niektórym typom nowotworów
- Zapobieganie otyłości i chorobom z nią związanym
Drób dla seniorów
Mięso o niższym poziomie cholesterolu LDL, obniżonej zawartości tłuszczu i niższej zawartości trójglicerydów mogą przynosić korzyści osobom starszym na kilka wiele, szczególnie w kontekście zdrowego stylu życia i zapobiegania chorobom związanym z wiekiem.
Oto niektóre z tych korzyści:
- Zmniejszone ryzyko chorób układu krążenia
- Zapobieganie otyłości i chorobom z nią związanym
- Zmniejszenie występowania stanów zapalnych
- Poprawiony profil lipidowy
- Lepsza kontrola cukrzycy
- Lepsze trawienie i komfort żołądkowy
- Wsparcie funkcji mózgu
DRÓB DLA JUNIORÓW
Dla dzieci i młodzieży tzw. „juniorów”, to produkty spożywcze przy obniżonym poziomie cholesterolu LDL, obniżonej zawartości tłuszczów i obniżonych trójglicerydów, co może zapewnić szereg korzyści zdrowotnych.
Oto niektóre potencjalne korzyści:
- Zapobieganie wczesnemu rozwojowi chorób układu krążenia
- Profilaktyka nadwagi i otyłości
- Promowanie zdrowych nawyków żywieniowych
- Lepsza kontrola cukrzycy i insulinooporności